Jag scrollade igenom dessa 19 bilder. En sak blev extremt tydlig. Alla borde se det här.

Världen är inte alltid rättvis. Människor kan vara onda, och saker kan hända som får dig att tvivla på dina medmänniskors intentioner. I de stunderna är det extra viktigt att komma ihåg alla dem positiva ögonblicken. Ögonblicken då du har känt kärleken från en medmänniska. Och med dem här 19 bilderna från kärleksfulla handlingar så kommer du att gå runt med ett leende på läpparna resten av dagen. Det här är främlingar som har hjälpt varandra i ett syfte: att vara en god människa. Det här är den sortens handlingar som får dig att tro på världen och dina medmänniskor. När du scrollar igenom bilderna så kommer det att bli extremt tydligt att världen inte är den onda plats som vissa människor försöker att göra den till.

1. Alla hundar – och hundägare – blev väldigt glada över den här härliga, och omtänksamma, gåvan.

hundbollar 5

Bilder: Epic Dash.

2. Den här killen var på en konsert där det var väldigt mycket folk. Av förklarliga skäl hade han svårt att se något. Då bestämde sig alla i publiken för att hjälpa till och ge honom en fantastisk utsikt.

crowdsurfa 16

3. Den gamla tanten tyckte att det var jobbigt att stå upp i hissen. Då hjälpte en generös man till och ordnade en stol åt henne.

gammal kvinna hiss 8

4. Den här polisen åkte och köpte mat till 20 hemlösa personer när han förstod att härbärget var stängt för dagen.

1

5. Ära och berömmelse är inte allt. Det kan vara viktigare att vara en god medmänniska. Här hjälper en professionell maratonlöpare den här killen med att få i sig vatten, i stället för att jaga förstaplatsen.

maraton 18

6. En person föll ner och fastnade under tåget. Då bestämde sig alla på tågstationen för att hjälpa till och rädda hens liv.

alla hjälper till 19

7. Den här 82-årige barberaren åker till en park och rakar människor varje dag.

raka folk 14

8. Vad det kostar? En kram.

vill kramas 15

9. Den här brandmannen har precis offrat sitt liv för att rädda hennes älskade katt.

katten räddad 10

10. Hon ville ta sitt liv. Men polisen handfängslade fast hon i sin handled och räddade hennes liv.

självmord 13

11. Parkeringsvakten var på väg att bötfälla den här bilen. Men när han såg parets lapp där det stod att de hade tappat bort bilnyckeln och inte kunde köra iväg i tid så valde han att avstå. Vad fint att han visade sån empati.

parkeringsvakten 9

12. På den här tvättomaten så erbjuder ägarna gratis tvätt för alla arbetslösa som ska på en arbetsintervju.

tvätt för arbetslösa 11

13. Den här mannen hjälper sin älskade fru att lära sig läsa igen efter att hon fått en stroke.

strokaren 4

14. Även sköldpaddor kan behöva hjälp. Här var det en sköldpadda som försökte ta sig över en trafikerad väg. Tack vare den här hjälpfulla mannen gick det nog snabbare än vad han trodde det skulle gå…

sköldpadda 12

15. Under en protestaktion fick hunden tårgas i ögat. Då stannade alla upp för att hjälpa stackaren.

hunden med ögat 20

16. Sådana här kärleksfulla små gester tycker jag att vi alla ska börja genomföra i våra tvättstugor.

2 tvätten

17. Han träffade den hemlöse mannen på bussen och noterade att han var skolös. Då gav han helt enkelt bort sina egna skor. Fantastiskt!

skor 23

18. Den ena av dem kan inte läsa. Då tar han sig tid och hjälper honom med det. Så underbart att se!

hjälper med läsning 7

19. Polisen gick förbi den hemlösa mannen på gatan och noterade att han inte hade några skor. Då valde polisen att gå till en skoaffär och köpa ett par åt honom.

köpa dojjor 21

Det finns massvis av goda människor i den här världen som är beredda att hjälpa dig när det går tungt. Låt inte det onda segra, och tänk på att behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna