Kvinnan hittar glasbit i parken – timmar senare avslöjas sanningen som förbluffar experten

Jag tycker väldigt mycket om att ta långa promenader i parken vid mitt hus, särskilt när de här härliga vårkvällarna med solljus och doftande blommorna hänger i luften.

Men för vissa kan en promenad i parken bli något alldeles extra, som för den här kvinnan som var i en stor nationalpark, känd för sina speciella fynd.

Och kvinnan skulle inte åka lottlös därifrån. Inte bara fick hon många vackra vyer med sig hem. Hon hittade också en glasbit som skulle visa sig vara någonting alldeles extra.

Nationalparker kan verkligen ta luften ur lungorna på en. Oavsett om det handlar om tystnaden i en barrskog, häftiga vyer från ett stort berg över naturen eller som i norra Sverige med sina stora sjöar och öppna landskap. 

Den här kvinnan, Victoria, hade bestämt sig för att åka till en nationalpark i Arkansas, USA, en plats som hon tidigare hört väldigt goda saker om.

Bildkälla: Facebook/Fox

Men den här parken var speciell. Den kallades för ”Diamantkraterns Park, av anledningen att du faktiskt kunde stöta på att hitta dina alldeles egna diamanter. Victoria beslutade sig för att åka dit tillsammans med sin dotter och sina föräldrar för att fira födelsedagen. 

För många innebar promenaden, och eventuellt sökandet efter diamanter, att åka därifrån tomhänta. Men bara efter 10 minuter i parken skulle Victoria hitta en glasbit på marken.

Innan de gick in i parken hade familjen bestämt sig för att ropa ”Michalangelo” till varandra om de nu skulle hitta någonting. Det fick hon med råge anledning till att göra nu.

Bildkälla: Youtube/Buzz60

Hon tog med den tillbaka till ett kontor i anslutning till parken för att se vad det kunde vara.

Och direkt när de anställda fick se den spärrades deras ögon upp.

Bildkälla: Youtube/Buzz60

Victoria hade hittat en diamant som vägde 2,65 karat (ungefär 52 gram), någonting hon inte själv hade insett förrän hon fick se deras miner.

Hon fick behålla diamanten och nu planerar Victoria att sälja den och dela försäljningspengarna mellan sina familjemedlemmar. Vilken häftig promenad det blev för henne och hennes familj!

Bildkälla: Youtube/Buzz60

I klippet nedan kan du själv se berättelsen om det otroliga fyndet. Jag är så glad för hennes skull!

Vilket otroligt fynd av Victoria, och vilken häftig diamant! Tveka inte på att dela artikeln om du också tyckte diamanten var vacker!