Kvinnan lät håret växa vilt i 30 år, titta nu när hon kapar allt och får 90-åriga mamman att gråta

Året är 1987. Carl von Linné blir ny omslagsman för vår hundrakronorssedel, TV3 har sin premiärsändning och i Vita huset är det början av slutet på kalla kriget när Ronald Reagan och Michail Gorbatjov undertecknar ett nedrustningsavtal för robotar.

Det är också året då kvinnan vi nu ska få möta, Janet, klipper sitt hår för sista gången på väldigt, väldigt länge…

Ja, jag tror nog att de flesta av oss kan skriva under på att man brukar gå iväg till frisören och snygga till håret med några veckors, eller åtminstone ett par månaders, mellanrum.

Den amerikanska kvinnan Janet väntade dock lite längre än så innan hon kände att det var dags att göra något åt det långa hårsvallet.

Närmare bestämt i 30 långa år.

Bildkälla: Youtube

Men alldeles nyligen, i augusti 2017, blev Janet erbjuden sitt livs förvandling i Rachael Ray Show… en chans hon bestämde sig för att ta.

Bort skulle det där midjelånga, ljusblonda hårsvallet – men inte nog med att håret skulle kapas, för Janet väntade nämligen också en grundlig makeover med nya kläder och nytt smink.

Snart försvann de in i salongen, där Janets 90-åriga mamma fick den stora äran att klippa första locken innan hon schasades ut.

Bildkälla: Youtube

Mamman fick sedan, liksom alla andra, sitta ivrigt och vänta på resultatet.

Och när Janet kom ut i sin nya look… alltså, wow, snacka om förvandling!

Inte nog med att publiken hade svårt att tro sina ögon – varken Janet eller hennes mamma kunde heller hålla tårarna tillbaka.

Bildkälla: Youtube

Jag är så glad att Janet och hennes mamma blev glada över förvandlingen, för även om det är härligt att ha ett fint yttre är det viktigaste självklart hur man mår på insidan.

Titta på den otroliga förvandlingen i det här klippet:

Visst är hon vacker?! Tveka inte att dela vidare artikeln med dina vänner på Facebook.