Lyxbåten är till salu för 327 miljoner kr – en smygtitt på insidan och jag förstår varför

Livet på sjön har sannerligen sin charm, men det är ändå långt ifrån något för alla. Vissa gillar inte att det kan vara lite trångt, andra saknar den komfort som finns hemma i huset och somliga blir helt enkelt uttråkade eftersom det inte finns så mycket att göra.

Men en rundtur i den här båten kan nog få de flesta på andra tankar.

Välkommen till Natita – den 66 meter långa lyxyachten som rymmer både biosalong, jacuzzi och helikopterplatta… och som nu är till salu.

Ja, på Natita kan vi lugnt konstatera att det finns något för alla. Båten är 66 meter lång, 12 meter bred, har 5 däck och inhyser egentligen det mesta du kan tänka dig kring ordet lyx.

Där finns flera vardagsrum, sex sviter, stor matsal, piano, bar, biosalong, gym, badrum med jacuzzi, pool med genomskinliga väggar (inklusive barnpool), ett gigantiskt soldäck… och helikopterplatta. Du hör ju själv!

Som ägare till lyxyachten står investmentbanken Goldman Sachs. Banken brukar ofta låna ut pengar till miljardärer som i sin tur lämnar diverse lyxprylar i säkerhetsdeposition – och när en amerikansk oljemiljardär inte kunde betala sina lån och blev stämd av investmentbanken så hamnade, just det, Natita i bankens ägo.

Problemet är bara att det kan vara lite svårt att hitta köpare till en lyxbåt som enligt Business Insider värderas till svindlande 39,9 miljoner dollar, motsvarande 327 miljoner kronor. Så efter att ha legat ute till försäljning i nästan två år kommer båten nu troligtvis att auktioneras ut.

Men för egen del räcker det gott och väl med en titt på insidan. För det är minsann inte så lite det… Titta bara själv:

Känn dig fri att dela vidare till någon som skulle tappa hakan över den här rundturen!