Mannen har precis vunnit 100 miljoner kronor. Avundsjuk? När du ser vad han ska göra med dem kommer du bli varm hjärtat.

Null

Jag kan knappt drömma om vad jag skulle göra om jag vann en riktigt stor summa pengar. Men jag tror inte att jag skulle göra som den här mannen, även om det han gjorde var väldigt fint.
Mannen – som vill vara anonym – bor i Las Vegas och satt med en vän på ett av de många casinona i staden. Plötsligt rasslade det till och när han tittade på maskinen såg han att han vunnit ungefär 100 miljoner kronor. Men här kommer det riktigt fina: Han kommer inte behålla en enda krona själv, enligt FoxNews. I stället donerade han hela vinstchecken till sin kyrka för att de skulle kunna bygga en ny lokal, eftersom de tidigare haft sin möten i en gympasal. I klippet här nedan kan du se mer av den generösa mannens historia. Jag tycker det här är så fint. Och det måste väl nästan vara någon slags rekord i kollektgåva?

Watch the latest video at video.foxnews.com

Tyckte du det här var häftigt? Vänta bara till du ser hur den här norska studenten vann 109 miljoner. Utan att satsa en egen krona!

ANNONS: Kolla in supersnurret och ta del av bonuserbjudandet. (ComeOn!)