Med 3500 mynt skapar han det häftigaste bordet jag sett på länge.

Jag måste erkänna att jag verkligen älskar att vara hemma och pyssla och fixa. Man kan göra så himla mycket. Nu senast hade jag ett projekt med mina växter.  Jag har bland annat planerat om några av mina blommor och bytt plats på dem så att de får med solljus. Jag hoppas att det kommer att funka. Nu är jag sugen på att börja på ett nytt projekt. Jag har länge tänkt att jag vill gör om matbordet för att få något mer udda och roligt. Och efter att ha sett den här videon är jag helt såld.

Men man behöver nog rätt mycket tålamod om man ska göra ett sånt här bord. Men om man delar upp arbetet och är inställd på att det blir pilligt så tror jag att man skulle kunna klara av det. Jag kommer i alla fall att ge det ett försök. Men första steget är att börja samla på mig massa mynt.

Till det här bordet använde de sig av runt 3500 mynt. Jag vet, det är galet mycket. Men när man ser resultatet vill man ju minst sagt ha ett likadant bord. Och jag tor att det borde fungera lika bra med svenska 1-kronor.

Oavsett om man gör ett sånt här bord eller inte var det i alla fall härligt att se resultatet.

Kolla in videon här nedan så kommer du att förstå vad jag pratar om.

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna