Mormor ger bort huset och förvandlar skjulet på trädgården till mysigt hem

Som husägare är det inte ovanligt att ha ett litet skjul i trädgården – då det är ett utmärkt förvaringsutrymme för allt ifrån gräsklippare till trädgårdsredskap, skottkärror och vedhögar.

Men när Monica Smith en dag kom och släpade ut massa möbler till sitt 2×3 meter stora kyffe kunde inte grannarna undgå att bli nyfikna. Vad kunde hon tänkas ha på gång?

Snart insåg de att hon faktiskt var i full fart med att bygga om skjulet till ett mysigt hem – och anledningen till hennes beslut är lika underbar som själva förvandlingen.

Det visade sig att Monicas dotter med fem barn nyligen hade förlorat sitt hem. Som den självuppoffrande mormor hon var tvekade inte Monica en sekund på att ge dem tak över huvudet. Hon gav bort sitt hus – och började förbereda sig för att flytta in i det pyttelilla skjulet på baksidan.

Bildkälla: Anna Wallace

Att lämna huset för en 2×3 meter stor bod i trädgården låter kanske lite obekvämt – men efter ett gediget arbete hade Monica lyckats förvandla skjulet till ett mysigt hem.

Bildkälla: Anna Wallace

Där fanns plats för ett kök med smarta förvaringsutrymmen…

Bildkälla: Anna Wallace

… och för ett litet vardagsrum med soffa, soffbord och fotografier på familjen.

Bildkälla: Anna Wallace

Självklart var vardagsrummet också utrustat med tv!

Bildkälla: Anna Wallace

Det är svårt att tänka sig hur litet det faktiskt är. Monicas händiga arbete gav verkligen resultat.

Bildkälla: Anna Wallace

En trappa?! Javisst, Monica gjorde om skjulet till ett tvåvåningshus!

Bildkälla: Anna Wallace

Det lilla loftet blev således ett hemtrevligt sovrum med ett litet fönster mot trädgården.

Bildkälla: Anna Wallace

Häftigt!

Bildkälla: Anna Wallace

Den här mormorn har verkligen ett hjärta av guld som flyttade ut för att göra plats för barn och barnbarn – och vilket mysigt hem hon fick till! Dela gärna vidare den härliga historien till dina vänner.