När chefen gick på semester passade kollegorna på. Deras klockrena bus får mig att skratta högt.

När katten är borta dansar råttorna på bordet, brukar det heta. Det ordspråket levde kollegorna på ett företag i Göteborg upp till med råge: de passade nämligen på att busa lite extra när chefen gick på julledighet. Jag tycker att det här upptåget var riktigt bra och det var verkligen kreativt gjort. Sedan kan jag ju bara tänka mig chefens min när han kom tillbaka till jobbet på måndagsmorgonen…

Sina Ahadi fick sig en rejäl överraskning när han på måndagen återvände till jobbet efter sin ledighet. Hemlighetsfulla kollegor bad honom att gå in och hämta något på sitt kontor – och väl där gjorde han den häftiga upptäckten. De hade slagit in ALLA saker i presentpapper.

– Först blev jag chockad, sedan undrade jag vad de hade gjort med sin arbetstid. Men i slutändan är det alltid roligt. Är de glada är jag glad, säger Sina Ahadi till Aftonbladet.

Sina Ahadi fick med andra ord en hel del extra julklappar att öppna på måndagsmorgonen. Han berättar för Aftonbladet att det efter två timmars uppackande fortfarande fanns inslagna presenter att lägga energi på – varenda liten pryl var ju som sagt inslagen.

– Varenda krona, varenda penna. Till och med glasögonen inuti fodralet var inslaget. Varenda liten magnet på tavlan var inslagen, säger Sina Ahadi till Aftonbladet.

”Jag ska aldrig vara ledig igen”. Ser du vad de anställda hade gjort?

Posted by Aftonbladet on den 4 januari 2016

Jag undrar om chefen kommer våga lämna sitt kontor igen med så pass busiga medarbetare i närheten. Jag skulle i alla fall se till att låsa dörren ordentligt, om man säger så… Gilla gärna om du också tycker att det var ett roligt upptåg.