Om du tror detta är en kropp utan huvud – titta igen

Optiska illusioner har alltid fascinerat mig. Oavsett hur mycket man tittar på en bild eller en video kan det många gånger vara väldigt svårt att se illusionerna, men varje gång blir jag lika imponerad.

Men den serbiska make up-artisten Mirjana Kika Milosevic har fått min hjärna att få jobba extra hårt.

Den serbiska make up-artisten Mirjana Kika Milosevic har laddat upp mängder av videos på Youtube. Men det är inga vanliga tips om hur du kan lägga på mascara på bästa sätt eller tips på bra läppstift.

Hennes videos är snarare någonting som är väldigt svåra att förstå är verkliga.

Bildkälla: Youtube

Med hjälp av endast smink skapar Milosevic optiska illusioner som får hennes huvud att sväva i det fria.

Personligen tycker jag att det mest imponerande är att hon ritar, målar och skissar på sin egen kropp, en vinkel som måste vara väldigt svår att jobba med.

Bildkälla: Youtube

Medan hon tittar in i spegeln skapar hon otroliga optiska illusioner och har bemästrat kunskaper många nog bara kunnat drömma om.

När hon börjar rita ut linjerna för var hennes ”svävande huvud” och hålet i nacken ska bli är det svårt att tro att hon ska lyckas. Men ju mer färg och linjer hon målar desto häftigare blir det.

Bildkälla: Youtube

Med svart färg, framför ett kolsvart skynke, börjar sakta men säkert hennes huvud att försvinna.

Till slut är den otroliga optiska illusionen verklighet och Milosevic huvud ser ut att helt sväva i luften, samtidigt som hon vid ena anblicken inte ser ut att ha något huvud alls.

Bildkälla: Youtube

Den serbiska make up-artisten är definitivt en av de duktigaste jag har sett och det är svårt att inte imponeras över hennes otroliga skicklighet.

I videon nedan kan du själv ta del av hela processen, när hon går från en kropp till ett flygande huvud.

Tyckte du också det här var lika häftigt som jag? Tveka inte på att dela artikeln vidare så fler får ta del av den!