Otroliga dansuppvisningen – irländska steppdansare visar sin klass

När det kommer till medlemmarna i den fantastiskt snabbfotade gruppen Riverdance är det bara att lyfta på hatten.

De flesta i publiken vet nog också att det ska bjudas på en otrolig show – men det är svårt att föreställa sig hur de kan vara så fantastiskt duktiga!

Tack och lov kan vi som inte var där och få uppleva och dela dessa magiska ögonblick med varandra. Detta är något som alla borde se minst en gång i sitt liv.

Gruppen Riverdance gruppen bildades i april 1994. De irländsk dansmästarna Jean Butler och Michael Flatley gick samman för att skapa en ohejdbar danstrupp, som skulle turnera världen över.

Sedan starten har Riverdance fascinerat och underhållit miljoner människor – bara i Sverige har flera hundra tusen personer sett dem live.

Idag räknas Riverdance som en av de mest framgångsrika dansshowerna i världen, och när man ser detta klipp är det inte svårt att begripa varför…

Försök bara att hålla koll på dessa begåvade dansares fötter, man blir ju bara stum av beundran. Vid ett tillfälle kommer en manlig dansare ut och utför ett solonummer. Han får småningom sällskap av en kvinna till sin duett.

Jag ska inte avslöja för mycket nu, ni får titta själva och njuta på egen hand!

Just denna show är från 2013, men den håller ju än idag och det är så fascinerande att se. Dela gärna vidare denna fantastiska uppvisning så att fler kan få upptäcka dessa talangfulla dansare – ingen borde missa detta!