Paret hade inte klippt sig på evigheter – titta nu när de möts efter förvandlingen

Han hade inte klippt sig sedan 1973. Hon hade inte klippt sig sedan 1985. Så när paret slutligen bestämmer sig för att göra en gemensam förvandling är det ett stort beslut.

De får oväntad hjälp av Oprah Winfrey och låter håret falla. Men då har de ingen aning om hur deras partner ser ut.

Därför är deras reaktioner när de möts efter förvandlingen helt underbar att se.

Det här är Wendy och Tim. Deras frisyrer var något som varje rockstjärna på 80-talet kunnat vara avundsjuk på. Tim älskade rockmusik och spelade själv i band, och ville som en påminnelse om drömmen att vara just rockstjärna behålla sin frisyr.

Det gjorde han – och Wendy. De var helt avslappnade med att ha så långt hår. Trots att de visste att de såg mycket äldre ut deras verkliga ålder. 2003 hade inte Wendy klippt sig sen 1985, och Tim sen -73 (!). Deras vänner kände att tiden var inne för en förändring, men kände att de behövde hjälp för att genomföra det.

Hjälpen kom i form av Oprah Winfrey som skulle se till att ge paret en rejäl makeover. En makeover som Tim och Wendy också kände var välbehövlig.

Resultatet var närmast chockerande. För publiken och för Tim och Wendy. Kolla klippet nedanför och se hur snygga de blev!

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna