Patrick byggde en igloo och försökte hyra ut den på bostadssajt. Deras svar? Klockrent.

Om blåst, kyla och snöstorm drar in över landet, varför inte försöka tjäna en slant på hela eländet? Så tänkte den här killen i New York. Han förenade nytta med nöje, byggde en igloo i snön – och la ut en annons där han hyrde ut den för 1700 kronor/natt. Men bostadssajten satte snabbt käppar i hjulen…

Samma dag som den tuffa snöstormen nådde New York klev Patrick M. Horton och hans rumskamrater ut och gjorde en enorm snöhög i ett hörn av sin trädgård.

Tre timmar senare var igloon klar – och gänget plåtade ett par bilder innan de la ut en bostadsannons på webbsajten Airbnb, där du kan hyra boende av privatpersoner runt om i hela världen.

I den skämtsamma annonsen, som erbjöd ett alternativt boende för en nätt summa på 200 dollar (motsvarande 1 714 kronor) per natt, skrev Patrick:

”Drypande av uppfinningsrikedom och alternativ livsstils-aura erbjuder 2016 års snöapokalyps den mest eftertraktade semestern. Handgjort och byggt enbart med naturliga beståndsdelar – vi erbjuder en upplevelse du kommer minnas hela livet i denna eleganta, kupolliknande bungalow för dig och din käresta”.

Bildkälla: Imgur

igloo2

igloo1

Vad tycker du, ser det inte lite mysigt ut ändå? Notera även att Patrick har plastat in kuddarna för extra bekvämlighet…

Bildkälla: Airbnb

igloo3

Bildkälla: Imgur

igloo4

Det dröjde dock inte länge innan sajten plockade bort annonsen – med ett fyndigt svar till Patrick. Så här skrev de, enligt DNAinfo.com:

”Vi är glada att se att ni håller er sysselsatta och har roligt i snöstormen. Men även om er igloo är välkonstruerad så klarar den tyvärr inte att möta våra boendekrav, och vi har därför tagit bort den från våra sökresultat. Se till att välja en plats med rinnande vatten, elektricitet och ett tak som inte smälter”.

Ingen hann därför nappa på Patricks företagsamma lilla idé – men jag tycker i alla fall att det var ett roligt påhitt. Om du också tycker att det var en härlig historia så får du gärna dela med dig av den på knappen här under så fler kan läsa och inspireras till att bygga läckra igloos.

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna