Reporter intervjuar bonde – inser att han låter som en höna och kan inte hålla sig för skratt

Vi är många som växt upp med barnmusik om och ibland med djur. Internationellt är väl exempelvis ”Old MacDonald Had A Farm” en sådan. Redan då när vi var små kunde vi – via musiken – höra hur olika djur låter. Som hönor. Men det är inte alltid säkert att det är just djuren som gör dessa läten. Ibland kan vi människor låta misstänkt likt djuren.

Titta bara på den här jordbrukaren i klippet här nedanför. Han ska precis intervjuas i lokal-tv av en reporter, men han kan verkligen inte hålla sig när han inser att jordbrukarens skratt låter exakt som hönorna i bakgrunden. Först förstår jag inte riktigt, men redan efter några sekunder blir det självklart – lyssna nu noga när han drar efter andan och gör exakt samma ljud som de älskade djuren han föder upp.

Youtube

Det är svårt att inte ryckas med i denne mans härliga garv! Jag kan verkligen förstå att reportern tappar fokuset fullständigt. Det blir dessutom bara roligare ju fler gånger jag tittar. ?

Youtube

Jag kan bara anta att denne man spenderar väldigt mycket tid tillsammans med sina hönor och kycklingar.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=-KU-o5HZGTk” /]

Dela gärna detta vidare för att sprida denna humor till vänner och familj! Ett tips är också att följa Ett Gott Skratt för fler dagliga skratt