Se vad som händer när tåget kommer i full fart på översvämmad järnvägsstation

Indien är världens största tågland och reser du hit ska du självfallet testa att ta dig fram med tåg.

Det kan vara trångt, rörigt och högljutt ibland och tågen är inte de snabbaste i världen – men i gengäld får du en reseupplevelse utöver det vanliga.

Visst finns det också snabba och moderna tåg som gör resan behagligare, med tågförare som inte viker en tum för vädrets makter.

Och i Indien kan det ju som bekant regna en hel del…. Något som inte verka hindra tågen från att köra på!

Kopiösa regnmängder senaste dygnet

Denna video publicerades under tisdagen av India Today och är tagen på järnvägsstationen i Nala Sopara, en förort till storstaden Bombay, på Indiens västkust.

Staden har fått ta emot enorma mängder regn de senaste dagarna. Bara på tisdagen och onsdagen regnade det mer än vad det brukar göra på i hela september månad, skriver Times of India.

Myndigheterna bestämde sig för att stänga skolor och universiteten i staden, men järnvägen och tågen gick som de skulle – något som passagerarna blev högst medvetna om.

För titta nu vad som händer när detta snabbtåg dundrar in på stationen i full fart, utan att bry som om att spåren är totalt översvämmade…

Visst är det rätt häftigt att se ändå? Dela gärna vidare detta på Facebook om du tror att SJ har en del att lära av tågen i Indien… ;)