Som från ingenstans släpps naturens krafter lös – skapar mäktigt skådespel

Vi har många gånger fått se exempel på hur mäktig naturen kan vara.

Ändå blir man alltid lika förbluffad när de där otämjbara krafterna släpps lös – och skapar mäktiga och närmast osannolika skådespel.

Som i det här klippet från en strand i Puerto Rico.

Vid stranden Playa Puerto Nuevo i Puerto Rico är det en helt vanlig dag. Människor solar, badar och njuter av det underbara vädret… omedvetna om vad som byggs upp på andra sidan av det omgivande berget.

Plötsligt börjar enorma vågar skölja in över berget. Smäll efter smäll, större och större, mäktigare och mäktigare – tills vågorna, ungefär 33 sekunder in i klippet, sväljer nästan hela viken i ett nafs.

Det är ett alldeles makalöst vackert och hisnande skådespel från naturen. Men nästan lika imponerande, det är folkets reaktioner. Inte en enda person, förutom människan som håller i videokameran, tycks faktiskt notera eller bry sig om vad som pågår – säkerligen för att det inte är första gången de turbulenta vågorna mullrar förbi.

Klippet har blivit en massiv hit på Youtube där det har setts nästan 18 miljoner gånger – och det är inte särskilt svårt att förstå varför.

Se och förbluffas av naturens mäktiga skådespel du också:

Dela vidare till alla dina vänner så de också får bevittna naturens otämjbara krafter!