Talangfulla 18-åringen designar sagolika klänningar som får dig att titta en extra gång

Angela Clayton är bara 18 år och kostymdesigner. Det är väl inte så imponerande, kanske ni tänker då, men om ni ser bilderna på hennes kreationer kommer ni garanterat att tänka annorlunda. Angelas sagolika klänningar får mig definitivt att titta en extra gång. 

När man är 18 år är det lätt att bara flyta med och inte tänka på saker som jobb och karriär, annat är det för den här tjejen vars enastående verk syns på bilder över hela internet. Angela Clayton från New York, började att sy kläder redan som 14-åring, något det snabbt visade sig att hon hade talang för. 

Angela är kostymdesigner, och hennes verk skiljer sig brett åt men med samma röda tråd – sagor och historia. Angela som själv inte verkar förstå sin egen storhet, säger till tidningen Cosmopolitan:
– Jag hoppas att att det finns en framtida karriär för mig i det här. Jag älskar att göra kostymdräkter och jag älskar att göra idéer till verklighet. Det skulle vara häftigt att få göra det här för modebranschen, speciellt för teater och film. Jag vill hellre göra det direkt än tillbringa fyra år i skolan. 

Här är ett axplock av Angelas sagolika klänningar: 

 
Bildkälla: Imgur.

18-åriga Angela är en stor talang och inspiration. Dela gärna om du tycker att klänningarna är magiska. 

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna