Turisterna tappar husvagnen på väg ut från campingen – då inträffar miraklet

Inte mycket går upp mot en gammal hederlig husvagnssemester. Du vet, den där frihetskänslan av att bara åka land och rike runt utan varken stress eller krav – och bara ta dagen som den kommer medan man njuter av naturen, diverse campingplatser och livet på vägarna.

Tja, allt vore ju egentligen perfekt om det inte vore för den där lilla detaljen att det kan vara aningen bökigt att köra runt med husvagnen.

Det ska svängas, det ska backas, det ska parkeras, och så ska det ju kopplas av och kopplas på… vilket, om man inte är noggrann, kanske kan vara det lurigaste av allt. Fråga bara den här familjen!

Klippet publicerades på Facebook bara för två dagar sedan men har redan fått tusentals delningar.

Där får vi, via övervakningskameror, se hur en familj har gjort sig redo att lämna Camping la Durance i den franska pärlan Cavaillon.

Men som alla vet kan det lätt bli lite stressigt så där under avresedagen. Vad fasiken, man har ju knappt lyft ett finger på flera veckor, och nu ska man plötsligt hafsa ihop alla saker och ha hur mycket som helst att tänka på samtidigt som det är någon jäkla tid att passa.

Då kan det bli helt enkelt bli som för den här familjen. De missade nämligen att koppla på husvagnen ordentligt… så när bilen rullade iväg åt ena hållet, ja då rullade husvagnen helt enkelt tillbaka åt andra hållet i en väldans hög fart.

Men som tur var för familjen blev det ingen förödelse den här gången, utan snarare ett litet mirakel. Utan att säga för mycket kan jag bara kort konstatera att om det där hade hänt mig, då skulle jag åkt iväg och köpt en lott på en gång…

Se klippet som fått hela nätet att gapa här:

Un petit miracle. Il faut le voir pour le croire

Publicerat av Johanna Van Deursen den 11 augusti 2017

Jisses. Tveka inte att dela vidare för att ge dina vänner ett leende på läpparna en dag som denna!