Kan du se kvinnan som gömmer sig i bilden?

Personer med hög IQ är bättre på att se samband och lösa problem än andra. Det hjälper inte i allt i livet, man är onekligen praktiskt i vissa situationer.

För att se vad som döljer sig i den här bilden kan det krävas högre IQ än snittet – för konstnären har snillrikt gömt sina modeller i bilderna.

Den tyska konstnären Jörg Düsterwald har fokuserat sin konst på kroppsmålningar – och hon är helt klart otroligt talangfull. 

I ett av sina konstverk har hon tagit kort på en skogsdunge – men det är någonting som döljer sig som har fått tusentals att häpna.

Kroppsmålningar är någonting som verkligen kan förändra människors uppfattningar om saker och ting. Tidigare har flera konstnärer bland annat målat jeans på en person som sedan gått ut på gatan mitt på ljusa dagen – utan byxor och utan att någon har märkt det. 

En av dessa konstnärer är tyskan Jörg Düsterwald, som har specialiserat sig på just kroppsmålningar. Att hon är en av de främsta i världen är svårt att argumentera emot – särskilt efter jag såg den här helt magiska bilden.

Bilkdälla: Rumble/AWM

Vid första anblick ser det ut som om tyskan är en duktig fotograf, för fotot i sig är väldigt vackert. Men det döljer en hemlighet, nämligen någonting som är inmålad i naturen. 

Düsterwald har målat en kvinna som sedan har placerats ut i bilden. Kan du hitta henne?

(Om du vill se svaret – scrolla ner).

Bildkälla: Rumble/AWM

Det här tyckte jag var riktigt häftigt. Dela med dina vänner och se om de hittar kvinnan före dig!