Vacker rödhårig tjej ska klippa av långa håret: Går inte att känna igen efter totala förvandlingen!
Sheba Salvic

Vacker rödhårig tjej ska klippa av långa håret: Går inte att känna igen efter totala förvandlingen!

För många där ute, främst kanske kvinnor, är håret närmast något heligt. Man lägger ner mycket tid på att spara ut det, man spenderar tusentals kronor för att hålla det vackert och man gör av med massor av energi på att fixa i ordning det om dagarna.

Till slut blir man så bekväm vid stilen och hårsvallet, att det kan kännas riktigt tufft att acceptera en förändring. Tänk då om du dessutom tjänar ditt levebröd på ditt yttre, hur mycket det ska krävas för att våga göra något dramatiskt!

Med det i åtanke går det inte att bli annat än imponerad av modellen Sheba Salvic. Hon klippte nämligen inte bara topparna, utan bestämde sig verkligen för att gå hela vägen…

Först var det en helt vanlig dag på jobbet.

Sheba kom in till studion med de långa, röda lockarna vilandes på axlarna och lät fotografen göra sitt vanliga jobb medan hon själv poserade och log glatt.

Sheba Salvic
Bildkälla: Youtube

Men det var den sista fotograferingen hon skulle göra i det vackra hårsvallet.

För när modelljobbet var klart så studsade Sheba ner i en frisörstol… spänd av förväntan över att göra något radikalt.

Sheba Salvic
Bildkälla: Youtube

För egen del skulle jag tycka att det var extremt nervöst, men Sheba fortsatte skina som en sol när hårtuss efter hårtuss föll till golvet.

I förundran följde hon stylistens arbete, på väg mot en total förvandling!

Sheba Salvic
Bildkälla: Youtube

Inte var det heller bara saxen som åkte fram. Plötsligt skyfflade stylisten nämligen fram en rakapparat!

Poff så rakades sidorna, tjoff så klipptes det till, vips så fönades och stylades håret – och så avslutningsvis lite makeup för att förgylla Shebas redan vackra ansikte.

Sheba Salvic
Bildkälla: Youtube

Och förvandlingen… den är verkligen otrolig.

Titta själv på videon här under – och du, se till att hänga med ända till slutet så du inte missar det underbara resultatet! Wow!

[arve url=”https://youtu.be/Xxw4RC0ubVQ” /]

Så modigt att ta steget och göra något så dramatiskt – och Shebas nya stil är ju helt bedårande! Dela gärna vidare denna fantastiska förvandling om du också tycker att hon blev väldigt, väldigt vacker!