13-åringen säger att han är bög. Svaret från hans kompis får mitt hjärta att smälta.

13-åringen kommer ut för sin kompis och är rädd för att vännen ska lämna honom. Det svar han får är så fint att jag blir alldeles tårögd. Vilken fin vän. Alla borde ha en sån kompis i sitt liv.

Det är killens storebror som skriver på social medier om samtalet.
”Det är samtalet mellan min bror hans kompis värmer verkligen mitt hjärta. Och de är bara 13 år”, skriver personen på Twitter.

Hittills har mer än 47 000 persoenrsoner favoritmarkerat inlägg. Det här är ju fantastiskt!

Killen: Jag måste berätta något. Jag är verkligen uppröd.
Kompisen: Vad är det polar´n?
Killen: Nej, gör inte det. Mina föräldrar är i rummet. Det är verkligen personligt.
Jag säger bara det här till dig, så säg inget till någon annan är du snäll. Jag litar på dig, kompis. Jag känner mig annorlunda. Jag vet inte hur jag ska uttrycka det, men det är annorlunda på ett dåligt sätt…
Jag känner inte på samma sätt som andra killar känner för tjejer. Det är inte normalt va? 🙁 Jag vet inte.
Och kompis, jag vill inte att du inte är min vän längre…. Jag känner som killar känner för tjejer… Men för killar. Jag är så konstig. Det känns konstigt och dåligt.
Jag gillar killar. Det här är så pinsamt men det är min hemlighet och jag var så rädd att berätta för dig eftersom du är min bäste vän. Jag vill inte att du ska tycka att jag är konstig och dra eller nåt.
Kompisen: Vi har varit vänner i tre år och jag är glad att du berättar det här för mig. Vem fan bryr sig om vad folk säger? Du är fantastiskt oavsett vad och jag är glad att du är min bäste vän. Skäms inte, det finns ingenting pinsamt med det här. Jag stannar hos dig. Inget fel med att vara gay, kompis.

Gilla gärna för en jämlik värld:

bog1

bog2

bog3