Bögarna fick inte äta här. Men vänta tills du ser hämnden. Herregud! Jag ställer mig upp och jublar.

Bögarna fick inte komma tillbaka till restaurangen. De var inte förberedda på det som skulle ske då. På nätet pågår nu ett uppror mot restaurangen, där man med falska recensioner håller på att förvandla stället till en gaybar.

Nej, det här blev inte nog inte riktigt som personalen på restaurangen ”Big Earl’s Bait House and Country Store” i Texas hade tänkt sig.
Och tur är väl det!
En servitris på restaurangen uppmanade ett gaypar att inte komma tillbaka. Chris och hans partner hade precis betalat sin nota och var på väg att lämna lokalen när kvinnan tog kontakt.
– Hon sa rakt ut att de inte serverar bögar, säger Chris.

I sociala medier visste raseriet inga gränser. Men sättet som folk kom att ta hämnd på är verkligen fantastiskt. Genom att skriva recensioner på olika forum framställde man restaurangen som gaybar.

Skärmavbild 2014-11-18 kl. 18.37.26

Men där fanns också andra exempel:
”Jag är en kille. Jag gillar kille. Och jag uppskattar ett ställe där jag kan hänga i sällskap med andra killar”.
Och:
”Tja, maten är in så särskilt god. Men det är fortfarande det bästa stället att ragga på män i Texas. Jag har plockat upp flera dejter där. Alla är väldigt stiliga, och väldigt gay. Jag har hört att de ger rabatt till män i chaps”.
Eller:
”Stället är ganska välinrett med bilder på nakna bodybuilderposters. Har raggat upp flera killar här på ”Country store”. Helt klart stället man ska vara på om gillar att umgås med folk av samma kön”.

HBTQ-communityt i området hade planer på att resa till restaurangen, som en form av utflykt.

På recensionssajten Yelp har många kommentarer nu tagits bort och det verkar som att restaurangen varit flitiga när det gäller att rapportera ”olämpliga inlägg”.