Det ser ut som ett vanligt hyreshus i Göteborg. Men när du zoomar ut… VA?!

Jag har sett många fina lägenheter i mina dar. Men den här lägenheten sticker verkligen ut. Utanför ser det ut som ett helt vanligt hyreshus men när man zoomar in bjuds man på en rejäl överraskning.

Foto: Stadshem Fastighetsmäkleri.

hornhus

Lägenheten är en vindsvåning – med eget hörnhus. Det är väldigt ovanligt att hitta en sådan lägenhet ute till försäljning med tanke på dagens bostadsmarknad.
– Den är verkligen speciell, det är väldigt sällan man ser den här typen av bostäder. Jag kan inte minnas att jag sett något liknande på väldigt länge, säger Maria Hamrén, ansvarig mäklare vid Stadshem Fastighetsmäkleri, till Metro.

Lägenheten, som är på 63 kvadratmeter och har två rum och kök, ligger i ett sekelskiftsshus i Linnéstaden i Göteborg. Lägenheten säljs för 3 125 000 kronor accepteras pris, vilket innebär 49 368 kronor kvadratmetern.
Vardagsrummet ligger i husets hörntorn och har en takhöjd på hela 4 meter.

Foto: Stadshem Fastighetsmäkleri.

sala

Foto: Stadshem Fastighetsmäkleri.

masala

Och här kan vi verkligen snacka om utsikt- mot flera väderstreck dessutom.
Den öppna planlösningen gör att det känns rymligt. Och hörntornet har ju verkligen sin charm.
– Genom vackra takkupor erbjuds en mäktig vy i flera väderstreck över Göteborg. Att få ett eget torn kan inte vara särskilt vanligt, utan något alldeles extra. Sen finns det andra detaljer som en murstock i sovrummet, säger Maria Hamrén till Metro.

Foto: Stadshem Fastighetsmäkleri.

utsikt

Här hade jag gärna vaknat upp.

Foto: Stadshem Fastighetsmäkleri.

sovrum

Och köket är också väldigt inbjudande.

Foto: Stadshem Fastighetsmäkleri.

cocina

Inte helt oväntat är det ett stort intresse för drömlägenheten. Jag hade gärna bott här. Tänk liksom att ha ett hörnhus för sig själv!

Publicerad av Hemmaliv, gilla gärna: