Hon förvandlade sina föräldrars fina hem till ett spökhus

Christine McConnell i Los Angeles gjorde om sina föräldrars hus till ett spökhus lagom till Halloween. Detta är både det proffsigaste och läskigaste Halloween-projektet jag någonsin sett!

När jag var liten hade vi inga större Halloween-traditioner. Jag och mina syskon fick spöka ut varandra och sedan gå en sväng runt kvarteret. Där sprang vi omkring i våra läskiga outfits och ropade ”bus eller godis” i ansiktet på våra förskräckta grannar.

Det finns väldigt många kreativa idéer som människor haft under Halloween. Inte minst på obehagliga hemskheter som gör att man hoppar till när man ser det. Men det som engagerar mig absolut mest, är när familjer är kreativa kring Halloween med sina hus. Jag önskar verkligen att vi hade gjort något liknande, som detta nedan, hemma hos mig när jag var liten!

Christine McConnell har gjort någonting alldeles extra. När jag såg det här projektet på Imgur blev jag helt golvad. Christine har fixat vad som alldeles säkert är det läskigaste huset i hennes kvartersområde. Och mer än så! Slutresultatet är så bra gjort att det ser ut att vara skapat av professionella designers.

Och som jag sa: Det Halloween-älskade barnet i mig önskar verkligen att vi gjorde något liknande hemma hos mig när jag var liten.

Denna Halloween hade Christine bestämt sig för ett riktigt avancerat projekt: Att förvandla hennes föräldrars hus till ett oerhört skrämmande och proffsigt spökhus.

01

Som grund för arbetet använde Christine sig av frigolit.

 

02

Hon använde frigoliten för att skära ut ögon och tänder till det stora monstret.

03

Christine bestämde sig för att skapa 8 olika ögon i flera storlekar.

04

Hennes arbete med ögonen var verkligen proffsigt gjort och gav dem en skräckinjagande look.

05

Hon var försiktig för att inte spilla färg på hennes föräldrars golv och täckte det därför med skyddande plast.

06

Christine använde till och med pensel för att få till de perfekta detaljerna på monstrets tänder.

07

Hon dekorerade gården med spindelnät och pumpor. Sedan satte hon upp ögonen och tänderna på huset.

08

Resultatet? Det är helt otroligt! Ett oerhört skräckinjagande spökhus som kommer att skrämma slag på alla som vill komma dit och fråga om bus eller godis. Hade du vågat?

09

Christine förvandlade verkligen detta fina hem till det hemskaste huset i kvarteret. Undra om brevbärarna vågar sig nära.

10

Skulle du våga gå hit och knacka på om du gick förbi under Halloween? Vad skulle dina vänner göra? Dela gärna detta med dina vänner så att fler kan få ta del av Christine McConnells läskiga spökhus.

Bildkälla

Publicerad av Hemmaliv, gilla gärna: