Huset är bara 2,5 x 7,2 meter stort – men en smygtitt på insidan och jag är helt såld

Adrienne och Dave vill verkligen kunna njuta av livet när de blir pensionärer. Barnen var utflugna och deras bostad kändes onödligt stor.

Så de bestämde sig för att sälja sitt hus – och bygga ett minihus på hjul.

Men bara för att deras hus är litet har de inte sparat in på några bekvämligeheter. Föjl med in på en smygtitt här nedan.

Så här ser huset ut från utsidan. Det är bara 2,5 x 7,2 meter stort. 

Huset ligger precis vid en bondgård, som tidigare var Adrienne och Daves hem. Gården och hälften av marken såldes, men paret behöll mark för att kunna ställa upp sitt nya hem på hjul.

Living Big In A Tiny House

Inne i huset finns allt de behöver. Ett kök, en säng, en soffa och ett badrum. Dessutom finns stora fönster som släpper in ljus.

De valde att sätta in en stege upp till sovloftet. Än så länge har paret inte problem att klättra upp för den, men om de bygger ett nytt hus i framtiden kommer de nog bygga en trappa istället.

Living Big In A Tiny House

Direkt till höger innanför dörren finns en soffa där man kan sitta och äta, eller bara njuta av utsikten från det stora fönstret.

Under soffan finns även förvaringsutrymme.

Living Big In A Tiny House

Köket är enkelt och praktiskt. Det finns en stor yta för matlagning, en stor spis och diskbänk. Här är det inga problem att förbereda måltider, trots att huset är så litet.

Living Big In A Tiny House

Huset har ett sovloft för att spara plats. Här kan man utan problem sova två personer, och det ser riktigt mysigt ut.

Living Big In A Tiny House

Badrummet är precis lagom stort och här finns ett litet handfat, toalett och en dusch.

Living Big In A Tiny House

I videon nedan kan du få en rundtur i huset.

Jag tycker att det är modigt gjort att sälja sitt hus och flytta till ett minihus på hjul. Och tänk så mycket saker Adrienne och Dave kan hitta på för pengarna som blev över från husförsäljningen.

Blev du också imponerad av Adrienne och Daves hem? Dela artikeln med dina vänner!

Publicerad av Hemmaliv