Christer jagades av vild älgkalv på golfbana i Värmland

Golfaren Christer Sjögren (inte sångaren), fick en minst sagt annorlunda upplevelse i går kväll på Karlstads golfklubb. En älgkalv blev lite väl närgången – och Christer började springa. Och efter Christer sprang älgkalven.

– Det var en älg som badade i vattnet vid banan och sen kom den upp där vi var. Jag sprang först runt träden men sen orkade jag inte stå still och älgen sprang efter, säger Christer Sjögren till P4 Värmland.

Älgkalven som jagade Christer i går kväll är känd på Karlstads golfklubb. Johanna Nyhrén, som jobbar på golfbanan, berättar för P4 Värmland att den varit närgången mot spelare tidigare, och befunnit sig i närheten av markerna i ungefär en vecka.

– Vi kommer att kontakta markägaren igen. Vi vill ju inte utsätta medlemmar eller gästar för en närgången älg så vi får se vad vi ska göra.

Mötet mellan Christer och älgkalvevn dokumenterades av kompisen Tony, som bara skrattade bakom kameran. Varken älgen eller Christer kom till skada under den vilda jakten, och i stället har den fått massor av svenskar att skratta åt den dråpliga händelsen. Kolla in den vilda jakten här nedanför.

Har du varit med om något liknande? Dela vidare artikeln och berätta för dina nära och kära.