Frun är otrogen med mannens kollega och tror allt är lugnt. Men det oväntade svaret från maken får mig att kikna av skratt.

Otrohet är ofta en tydlig signal på att något i förhållandet är fel – men det innebär inte automatiskt att en relation måste avslutas. Hur det här paret gjorde efter den händelsen har jag ingen aning om, men kanske hade de ett långt snack för att reda ut saker och ting… Oavsett vad så tyckte jag den var lite finurlig och även om man får hoppas att det inte gick till så här i verkligheten, så gav den i alla fall mig ett gott skratt. Och det kan väl aldrig vara skadligt?  

Det hela började med att två par hade en spelkväll hemma och tog fram kortleken. John, som av ett misstag tappade ett av korten under borden, böjde sig ned för att plocka upp det från golvet. Men det han såg gav honom en smärre chock. Precis när han skulle plocka upp kortet upptäckte han att Bengts fru inte hade några trosor under kjolen.
Chockad slog John huvudet i bordet med en smäll och blev helt röd i ansiktet.

Senare under kvällen gick han in i köket för att hämta lite förfriskningar. Bengts hustru följde efter honom och frågade: ”Såg du något du gillade där under bordet?”

John medgav att, ja, ja det gjorde han väl.
Frun tittade på honom och viskade: ”Du kan få en närmare titt, men det kommer att kosta dig tusen kronor.”
John tvekade en stund, han var ju jobbkollega med Bengt. Men till slut medgav han att han var intresserad. Frun förklarade att Bengt skulle jobba hela fredags​​eftermiddagen och John kunde komma förbi vid tvåtiden på fredag.

När fredagen kom var John där på exakt klockslag, klockan 14.00. Efter att fiskat upp tusen kronor, gick de till sovrummet. De hade sex och sedan var det inget mer med det. John drog hem strax därefter.

Bengt kom hem runt halv sju och frågade direkt sin fru: ”Var John här under eftermiddagen?”
Motvilligt svarade hon: ”Ja, han har var här ett par minuter…”

Bengt frågade igen: ”Gav han dig 1000 kronor då eller?”
Frun tänkte genast: ”Oh shit, han vet!”

Till slut sa hon: ”Ja, han var här och gav mig 1000 kronor.”

”Bra”, sa Bengt. ”John var inne på mitt kontor i morse och lånade 1000 spänn. Han sade att han skulle svänga förbi på kvällen och betala tillbaka allting.”

Sprid gärna historien vidare om du vill bjuda andra på ett gott skratt!

Källa: Reddit

Publicerad av Ett gott skratt förlänger livet, gilla gärna: