Hon fick sms som skulle till tv-stjärnans fru. Klockrena svaret blåste kändistidningen fullständigt.

Det var en helt vanlig fredag för paret Alex Mayr och Malin Brogren. Sedan fick Alex ett sms – från tidningen Hänt i Veckan. Och paret bestämde sig för att genomföra ett sanslöst roligt sms-skämt. – Det var så himla sjukt. Jag känner att det måste varit årets skämt, säger Malin Brogren till Expressen.

Alex kommer från Österrike och har bara bott i Sverige drygt ett år. När smset landade i hans inkorg på fredagen frågade han Malin vad det stod för något, skriver Expressen. Det visade sig att smset var ämnat för programledaren Hasse Aros sambo Anna Ring. Och det kom från en reporter på Hänt i veckan som ville veta hur det var med dem och vad deras nyfödda son skulle heta.

1

Paret hade ingen aning om vem Anna var, men tänkte att de var tvungna att ta tillvara på tillfället – och svarade. Malin och Alex är stora fans av rockikonen Ace Frehley och svarade att sonen skulle döpas efter honom.

3

Trots att de försökte formulera sig hyfsat korrekt för att det inte skulle verka för konstigt trodde de aldrig att reportern skulle tro på svaret. Men till deras stora förvåning och skratt blev det en artikel i Hänt i Veckan – med deras citat. Hasse Aros skulle döpas till Ace.

– Det roligaste är att de skrev att Anna Ring hälsar ”God gave rock’n’roll to you. Det var så himla sjukt. Jag känner att det måste varit årets skämt, säger Malin till Expressen om den galna händelsen. Här är paret som kan ha stått för det bästa sms-skämtet någonsin. Applåder!

Bildkälla: Malin Brogren/Hänt i Veckan.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.