Ingen lyssnade på flygvärdinnan – det hon gör då får hela planet att vika sig av skratt

Ingen lyssnade på flygvärdinnan – det hon gör då får hela planet att vika sig av skratt

Att flyga kan för en del vara väldigt stressfullt, och vissa är fullkomligt livrädda från att går på planet tills de ska kliva av.

Oavsett om du är förväntansfull och på väg på semester eller ska iväg i jobbet så är det sällan bekvämt. Man sitter trångt, har för lite plats för benen och dessutom är det ofta något barn som skriker.

Är du flygrädd kan säkerhetsgenomgången kännas som en riktig pina. Är du redan rädd blir det inte direkt bättre av att någon står och berättar för dig vad du ska göra när planet eventuellt kraschar.

Genomgången brukar se likadan ut oavsett vilket bolag du reser med, de visar de vart nödutgångarna finns, hur du använder flytvästen och hur du ska spänna fast dig.

Marty Cobb, som ursprungligen kommer från Texas, bor nu i Dallas med sina tre barn och jobbar som flygvärdinna. Hon vet av erfarenhet att alla inte är uppmärksamma undersäkerhetsgenomgången.

Någon som kan bli skillnaden mellan liv och död om någonting skulle hända, även om risken är väldigt låg.

Flygbolaget hon jobbar för, Southwestern Airlines skiljer sig en del från övriga flygbolag, på Southwestern får du gärna vara personlig och ha roligt under arbetstid. Marty som är lite av en komiker vill därför skoja till det på en del flygningarna.

Hon vet precis vad hon ska säga, och passagerarna bokstavligen viker sig av skratt när hon börjar prata i högtalarsystemet.

Man nästan vet att det kommer bli roligt när hon börjar med att säga:

”Kan ni snälla låtsas ge mig er uppmärksamhet en minut”.

Showen fortsätter i cirka tre minuter och publiken gapskrattar genom hela säkerhetsdemonstrationen.

Efter att videon lagts upp på nätet har den visats över 4 miljoner gånger och Marty blev till och med inbjuden att vara med i TV-showen Ellen där hon fick ta emot 20 000 dollar vilket motsvarar ungefär 175 000 kronor.

Missa inte gör guds skull inte Martys säkerhetsgenomgång, du kan titta på den här:

Det märks verkligen att Marty älskar sitt jobb.

Dela gärna om du tycker att hon är helt fantastiskt rolig och kreativ.