Mamman älskar sitt barns unika namn, när hon läser det baklänges 2 år senare avslöjas makens hemlighet

Att ge barnet sitt namn kan vara en klurig process där både mammans och pappans önskemål ska tillgodoses. Ja, det kan till och med vara så att släkten är inblandad för att göra alla riktigt nöjda. En hel del väljer att följa en förälders eller farförälders namn för att ge det ett släktskap. Australiensiskan Clare Smith och hennes make valde dock en annan väg.

Det som Clare inte visste var att hennes make bar på en liten hemlighet vid valet av namn.

I Australien har det den senaste tiden skrattats hjärtligt åt Clare Smith och hennes make. Anledningen är deras tvååriga dotters namn. De valde en helt egen väg och skapade ett eget namn: Lanesra. Mamma Clare älskade namnet och idén – likaså hennes make som var initiativtagaren till det hela. Och det var faktiskt inte så konstigt att han var det.

Namnet bar nämligen på en hemlighet. I ett urklipp från en tidning i Australien förklarar mamman hur hon när dottern fyllde två år insåg vad namnet betydde.

arsenal1
Twitter

Mamman berättar alltså följande: ”Vi valde vår dotters namn för att det var unikt och romantiskt. Det var inte förrän hon fyllde två som min man berättade för mig att det var hans favoritlag i fotboll, stavat baklänges!” Historien har spridits av föräldrar och fotbollsfans över hela världen som har fått sig ett hjärtligt skratt. För trots allt fick både mamman och pappan som de ville – det var bara det att pappan ruvade på sin hemlighet i två års tid.

Dela vidare om den här historien fick dig att dra på smilbanden! Om en delning kan få något att skratta i dag, så är det värt det.