3 enkla steg: Förbluffa grannarna med den här läckra trädgårdsdekorationen.

När varmare tider nu är på ingång så spenderar vi gärna mycket tid i trädgården, där vi pysslar och grejar för att så småningom kunna njuta av lata sommardagar i en vacker omgivning. Förutom bedårande buskar och blommor så kan det vara härligt att piffa upp trädgården med dekorationer och prydnadssaker – men tyvärr är det ofta ganska dyrt att köpa den typen av prylar i affärer. Så varför inte göra det själv? Det behöver varken vara särskilt svårt eller dyrt att knåpa ihop en läcker dekoration som kommer ge trädgården det där lilla extra – och som kommer göra grannarna gröna av avund. Nyligen ramlade jag över det här lilla knepet och jag tänkte nu att jag skulle dela det med er, för det är verkligen ett busenkelt sätt att få något vackert att vila ögonen på så här till sommaren. 3 steg är allt som krävs, spana bara in detta!

Du behöver:
Styrofoam-boll
Dekorstenar
Limpistol
Färg

dekoration0
Bildkälla: Youtube

1. Börja med att måla styrofoam-bollen i den färg du önskar. Allra bäst blir det om bollen matchar färgerna på dina dekorstenar.

dekoration1
Bildkälla: Youtube

2. Dra fram limpistolen och använd den till att limma fast alla små dekorstenar på bollen. Sätt dem så tätt ihop som det går.

dekoration_youtube
Bildkälla: Youtube
dekoration2.2
Bildkälla: Youtube

3. Låt limmet torka – och du är klar. Om det är riktigt kallt ute så kan det vara en bra idé att ta dekorationen inomhus, men annars är det grönt ljus att låta den stå på trädgården och förbluffa alla grannar!

dekoration3
Bildkälla: Youtube

Kolla gärna in det här videoklippet också:

Med lite fantasi kommer man långt. Dela gärna vidare till alla dina vänner för att visa dem hur snyggt och praktiskt ett hemmagjort pyssel kan bli!