7 oväntade saker du kan äta hur mycket som helst av – utan att gå upp i vikt

Att hålla koll på vad man äter är inte helt lätt, det kan vi alla vara överens om. Vad som kan vara ännu svårare att hålla koll på hur mycket man äter. Men det finns vissa saker man kan äta snudd på hur mycket som helst av utan att behöva oroa sig över att gå upp i vikt, enligt en sammanställning av sajten Bright Side. Smaklig måltid!

Selleri: Selleri innehåller ungefär 95 procent vatten och cirka 30 procent av det dagliga vitamin K-behovet.

Honungsmelon: Perfekt för att stilla sötsuget utan att riskera vikten. Melon innehåller dessutom hälften av den dagliga vitamin A och C-dosen vi behöver.

Tomat: Tomater är fullproppade med näringsämnen och främst vitaminerna A, C, och B2. De saknar nästan helt kalorier och förser oss med ämnen som är oerhört viktiga för kroppen.

Popcorn: Ett gott snacks som knappt påverkar kroppen, perfekt för fredagsmyset! Popcorn innehåller mest luft och kan ätas utan dåligt samvete.

Broccoli: Att broccoli är nyttigt är ingen större nyhet, men faktum är att broccoli innehåller stora mängder vitamin A, C, E och K. Dessutom är det väldigt fiberrikt vilket är bra för en orolig mage.

Apelsin: En av våra mest populära frukter. Utöver att innehålla mycket C-vitamin innehåller apelsin även mycket fiber och väldigt få kalorier.

Jordgubbar: Ett måste för alla som försöker hålla koll på vikten. Oerhört kalorisnåla och fungerar även inflammatoriskt. Sedan skadar det ju inte att det är smaskens heller!

Dela den här artikeln med alla dina vänner så de också kan ta del av alla mumsiga nyttigheter på den här listan!

Källor: Business InsiderInsiderIndependent