7 oväntade saker som du kan använda munskölj till – du kommer att förvånas över hur snabbt det verkar

Hör du till de som har svårt för smaken av Listerine munskölj kanske du ändå blir sugen på att ha en flaska hemma efter att ha läst detta, men inte för att du vill skölja munnen med det. Munskölj har nämligen visat sig ha en otrolig effekt på mer än rengöring av munnen. Här är sju oväntade saker som du kan använda det magiska munsköljet till.

1. Rengöra skärmar

Man ska inte rengöra tv- och dataskärmar med vad som helst då dessa är känsliga. Men om du duttar lite munskölj på en ren trasa eller pappershandduk och torkar av kommer du se att flottfläckar och fingeravtryck försvinner. 

2. Bota akne

Häll lite Listerine på en bomullstuss och dutta på acnedrabbade områden i ansiktet. Eftersom att det har en bakteriedödande effekt samt är uttorkande motverkar det feta partier. 

3. Rengöring av toaletten

Om toaletten känns snuskig och du har slut på rengöring – häll i Listerine. Det slår ut baciller och kommer att dofta mint i badrummet. 

4. Motverka svettlukt

Att ha Listerine i armhålan känns helknasigt, det förstå vi, men eftersom det funkar så bra så är det bara att köra på. Dutta munsköljet på en bomullstuss och dra i armhålan. Du kommer att döda svettlukten med detsamma. 

5. Håll tandborsten fräsch

Isyället för att springa och köpa nya tandborstar hela tiden kan du enkelt ge dem en uppfräshning. Låt din tandborste stå med stråna ner i Listerine över natten så dödas alla bakterier. Tandborsten kommer att bli som ny. 

6. Sluta klia

Ett myggbett eller getingstick kan klia eller svida till förbannelse, men detta kan Listerine sätta stopp för. Häll lite Listerine på bette/klådan och känn hur det verkar. 

7. Lägg det i papperskorgen

Vissa livsmedel kan lukta pyton i soporna, och ibland hänger lukten kvar trots att man tagit ut dem. En snabb lösning är att hälla Listerine på en bit papper och lägga i soporna, den doften kommer att dominera i papperskorgen. 

 

Källa: Healthy Life Tricks, Natural Remedies.

En flaska kan lösa åtminstone sju problem som annars kräver andra åtgärder, så varför inte vara ekonomisk och prova? Dela gärna dessa tips med andra, de kommer att tacka dig.