Barnen flyttade hemifrån. Då bestämde sig kvinnan för att bygga sitt drömhem.

Medan vissa utnyttjar hjulen på sina små hus för att resa runt i världen, uppskattar andra detta lugn som ett mindre boende kommer med. M.J Boyle är en ivrig förespråkare för de små bostäderna och har byggt flera stycken för många olika orsaker. Under det senaste året har hon lagt all sin energi på att bygga hennes drömhus. Ett hem som skulle bli hennes fristad, efter att hennes barn flyttat hemifrån och lämnat det stora huset. Hon skildrar här processen och ger sina synpunkter på den sanna innebörden av att hitta en passion i livet. Bläddra här nedan vidare bland bilderna från hennes underbara boning. Kanske blir du lika såld som jag!

Bildkälla

01

M.J Boyle skapade ett intresse för små hus redan som 12-åring. Efter att ha blivit fascinerad av små, övergivna hus i närheten av familjens hem, började hon skissa på sitt eget hem för framtiden. I dag har hon byggt sitt eget hem på hjul som hon kallar för ”My Empty Nest”.

Bildkälla

02

I lite mer än ett år la M.J all sin energi och kraft på det hör projektet för att skapa sitt drömhus. Alla besparingar gick till detta. Huset behöver fortfarande en mulltoa, några fogar här och där behöver fixas och nya gardinstänger kan behövas. Men allt som allt, är det ett fantastiskt hem hon skapat.

Bildkälla

03

Hemmet har verkligen en stor betydelse för M.J. Ända sedan hennes barn flyttade hemifrån har hon sökt sig ett nytt hem och mindre hem i stil med det hon drömt om.

Bildkälla

04

Byggprocessen har blivit som en terapi för henne. Även under tyngre delar av livet har hemmet funnits där och gett henne den energin hon har behövt för att ta sig igenom det, oavsett vad det har handlat om.

Bildkälla

05

Det är ett fantastiskt hem hon har byggt. Se bara hur mysigt det ser ut!

Bildkälla

06

Smart förvaring även i en sådan enkel sak som i trappen finns att tillgå.

Bildkälla

07

Många mysiga platser där man kan slå sig ner och känna lugnet för en stund.

Bildkälla

08

Inredningen är gammaldags och oerhört charmig. Precis så som M.J ville ha det.

Bildkälla

09

Se bara på den här övervåningen. Jag vill mysa där uppe med en bok en kopp te!

Bildkälla

10

Vi vill passa på att tacka M.J för att hon delade med sig av dessa bilder.

Bildkälla

11

Vill du ha fler mysiga krypin i ditt flöde? Klicka då på gillaknappen.

Publicerad av Newsner Knep, gilla gärna