Knyt näven: Det här säger din hand om din dolda personlighet

Vårt kroppsspråk och hur vi rör oss kan säga mycket om vår personlighet.

Det finns olika sätt som kan avslöja saker om vår personlighet, till exempel att spå i händer.

Men visste du att det även går att ta reda på mycket om dig och din personlighet bara genom att titta på hur vi knyter våra händer.

Det enda du behöver göra är att knyta näven som du brukar, och titta på den noga, skriver Local News Express.

Vilken av bilderna nedan liknar din hand mest?

Näve

1. Alla fingrarna över tummen

Vad människor tror om dig:

Alla älskar din entusiasm, kreativitet och intelligens. Många tror att du är försiktig och att ditt liv är lugnt och harmoniskt.

Ditt riktiga jag:

Du försöker att inte såra någon och är ganska tystlåten. Du älskar att vara med vänner och uppskattar lojala och ärliga personer

Ditt kärleksliv:

Du vill känna dig avslappnad i dina förhållanden. Du är väldigt sympatisk och kan stanna i en relation bara för att inte såra din partner. Du undviker drama så gott det går och är inte långsint.

Näve

2. Tummen över fingrarna

Vad människor tror om dig:

Du är karismatisk och begåvad, och alla älskar din godhet. Du har en hög självkänsla och är uppmärksam och flexibel.

Ditt riktiga jag:

Ofta undviker du saker i rädsla för att bli sårad av andra. Du undviker risker och har höga förväntningar. Människor älskar dig och du uppskattar deras sällskap.

Ditt kärleksliv:

Du är inte den som förlåter I första taget och minnen från förr plågar dig. Du har svårt att öppna upp dig och rädd att bli sårad.

Näve

3. Tummen över pekfingret

Vad människor tror om dig:

Du har en sprudlande fantasi och gillar att betrakta, du är även generös och vänlig. Du är humoristisk och det är alltid fullt med folk runt i kring dig. Du kan ibland bli otålig och envis.

Ditt riktiga jag:

Du uppskattar ärlighet och godhet och du är en respektfull och försiktig person. Ibland kan människor utnyttja din vänlighet, men du upptäcker snabbt vilka dina riktiga vänner är.

Ditt kärleksliv: Du är reserverad när det kommer till kärlek och det viktigaste för dig är att följa dina drömmar och hitta någon som verkligen älskar dig.

Jag vet inte hur det fungerar eller om det ligger någon forskning bakom detta, men på mig stämde det i alla fall in ganska bra.

Nävar
Shutterstock

Stämde det in på dig?

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook så att de också kan ta reda på om deras personlighet stämmer överens med hur de knöt handen.