Farfarn startar upp hemligt projekt och två år senare står en speciell trädkoja till barnbarnet klar.

Det finns inget härligare än att få se glädjen i sina barns ögon när man har byggt något åt dem. Ett klassiskt projekt som många föräldrar brukar sätta igång med för att göra barnen glada är den berömda trädkojan – och där är det bara fantasin som sätter gränser. Däremot hade jag aldrig i mina vildaste drömmar kunnat tänka mig en trädkoja av det här slaget. Farfarn Rusty Combs i Kentucky, USA, ville bygga en speciell koja till sitt lilla barnbarn Kiley och låste därför in sig med sitt hemliga projekt i två år. Resultatet? Ja, det är nog inget snack om att den lilla flickan får chansen att spana ut över världen från högre höjder än alla andra ungar i sina små trädkojor. Den här varianten är nämligen byggd… ovanpå en silo!

Eftersom Rusty aldrig fick chansen att bygga en trädkoja till sina två söner så bestämde han sig direkt när han fick ett barnbarn att hon skulle få en trädkoja utöver det vanliga.

Efter två år var trädkojan äntligen klar. Rusty har självklart sett till att få både bygglov och godkännande av en arkitekt för att säkerställa största möjliga säkerhet i trädkojan för sitt barnbarn Kiley.

För att ta dig upp till den 15 meter höga trädkojan behöver du springa i en hel del trappor.

silo3

Men när du väl har orkat dig upp – ja, då möts du av en underbar liten koja som har såväl lampor som rinnande vatten och luftkonditionering.

silo1

Utsikten? Ja, den är det minsann inget fel på.

silo2

Trädkojan har blivit en stor attraktion i bygden och hundratals bilar stannar till varje vecka för att ta en titt. Inte så konstigt kanske, detta är riktigt häftigt!

silo4

Spana gärna in den här lilla videon om projektet:

Dela gärna vidare till dina vänner om du tycker att de också borde få ta sig en titt på farfarns senaste hemmabygge.