För ihop dina händer och ta en titt på den här detaljen

Att spå i händer är en mycket gammal tradition, som både kan berätta om din personlighet och din framtid. I flera 1000 år finns det bevis på att man spått varandra, skriver Earth We Are One.

Det finns flera olika sätt att spå på, och beroende på vem du går till fokuserar man på olika saker, en del sår i kaffesump medan andra tittar på linjerna i dina händer.

Om du tittar i din hand kommer du att se flera olika linjer som delar upp din handflata i olika sektioner.

WikimediaCommons

En som sysslar med kiromanti, eller som vi vanligen känner det, att spå i händer kan fokusera på en eller flera linjer.

Här ska vi fokusera på hjärtlinjen, eller kärlekslinjen som den också kallas. Det är den linjen som sträcker sig från under ditt lillfinger och slutar vid eller mellan ditt pek- eller långfinger.

Med hjälp av denna linjen kan du få reda på en hel del om ditt kärleksliv.

För ihop dina händer med handflatan mot dig, och läs här nedanför vad linjerna säger om dig och ditt kärleksliv.

Shutterstock

1. Vänsterhandens kärlekslinje är högre än högerhanden

Dessa individer tror inte att kärlek är ett nödvändigt inslag för att vara lyckliga och tillfreds med sig själva. Därför kan de vänta länge och väl på att hitta den rätta istället för att stressa in i ett förhållande. Att vara singel är ingenting som stressar dem.

De attraheras av olikheter och dras ofta till de som är yngre och av en annan nationalitet. De har högt självförtroende och är villiga för att kämpa hårt i ett förhållande om de tror att de har hittat den rätta.

Shutterstock

 2. Hjärtlinjen på båda händerna möter varandra

De här typerna tar kärleken på högsta allvar och vill helst alltid vara i långa förhållanden. De är inte rädda för att lägga ned tid och energi och är väldigt engagerade, mer än va de är villiga att kämpa för något de tycker om. De är rationella och värderar rutiner högt. De tycker inte om förändringar, speciellt inte om något ändras sista minuten.

De är ödmjuka och omtänksamma och lyssnar gärna när någon annan känner sig nere.

Shutterstock

 3. Vänsterhandens kärlekslinje är lägre än den på högerhanden

Detta är gamla själar, vishet och historia är viktigt, de bryr sig inte om samhällets moderna trender.

Istället väljer de att leva sitt liv med sina egna sociala regler som ofta går långt bak i tiden, och där artighet och respekt är viktigt. De är väldigt intuitiva och känner ofta på sig när någonting inte är som det ska. Dessa individer dras till de som är äldre, både när det gäller kärlek och vänner, de i samma ålder är inte tillräckligt mogna.

Shutterstock

På mig stämde det här verkligen in på pricken.

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook så att fler kan få vet lite mer om sig själva och sitt kärleksliv!