Formen på dina fingernaglar avslöjar sanningen om din personlighet – vad säger dina?

Om du jämför dina naglar med personen som är närmast dig just nu så ser de garanterat helt olika ut. Likadant om du jämför med en vän eller kollega. Vissa har korta naglar, vissa har runda och andra har långa och perfekt filade. Om du tänkt att utseendet på naglarna inte är en stor grej så bör du tänka om. Formen på dina naglar avslöjar nämligen flera saker om din personlighet. Så om du vill ge ett särskilt intryck av dig själv eller ta reda på saker om någon annan – fortsätt läsa. 

Det finns lika många olika utseenden på fingernaglar som det finns människor, men det finns bara sju olika ”typer” av naglar som delar in oss i olika personlighetstyper. Du kommer att förvånas över hur väl detta stämmer, så frågan är, vilken grupp tillhör du?

1. Långa naglar

Du är social och lätt att komma överens med, därför känner sig de flesta bekväma i din närvaro. Du är en romantiker som även är kreativ lagd, därför gillar du också att drömma.

2. Breda naglar

Vem hade kunnat tro att breda naglar talar för ärlighet och höga ambitioner?. Du vet precis vad du vill i livet, och du är fullkomöigt villig att jobba för att få det så. Du är målmedveten, vilket andra ser upp till och tycker är attraktivt. Något som kan vara jobbigt för din egen del är att du är otålig eftersom att du vill att saker ska hända. 

3. Runda naglar

Rundade naglar visar att du är avslappnad och gör saker i din egen takt istället för att låta dig stressas. Även om detta kan göra att du är lite långsam på att få saker gjorda så är du bekväm med hur du har det. Du är mer tyst än pratglad, vilket hör ihop med att du är eftertänksam och tar logiska beslut. Du är ärlig och inger ett lugn i din omgivning.

4. Rektangulära naglar

Du är lika strukturerad som formen på dina naglar. Du har mycket mod och är därför inte rädd för att ta risker för att komma dit du vill. Du märker direkt om någon försöker stå i din vög, vilket den inte kommer att lyckas med. Du har de typiska dragen som en person som startar eget har, och därför kan du gå långt karriärsmässigt. Din lekfulla sida kommer fram när du är bland familj och vänner. 

5. Triangelformade naglar

Om du någon gång ifrågasatt denna nagelform så kan du tänka om, detta är nämligen karaktäristiskt för ett geni. En person som har triangelformade naglar är inte bara kreativ och uppfinningsrik, utan också en perfektionist. Denna person har många bra idéer som kan tas till vara på, och han/hon är lyhörd för omgivningen. 

6. Valnötsformade

Du är en ärlig och vänlig person som uppfattas som snäll. Att du är god och empatisk gör att människor tycker om att umgås med dig. Du förstår också hur du ska lösa svåra situationer. 

7. Svärdformade

Du är en ambitiös och hårt arbetade person som inte är rädd för att uppleva nya saker. Du skulle aldrig stanna i din trygga zon bara för att det är bekvämt, du provar hellre och ser vart det leder. 

Källa: American Web Media, Trend Feed.

Det här bevisar en hel del. Dela gärna för att visa andra villen personlighetstyp du eller dem passar in på.