Första påskägget ditt öga dras till avslöjar flera hemligheter om din personlighet

Påsken står för dörren, och hör du till en av de som ska brukar fira den med familjen får du säkert upp minnen när du ser bilder på målade ägg, kanske planerar du till och med att måla egna i år. Vad du kanske inte visste var att hur du väljer att måla äggen avslöjar en hel del om dig som person. Vi dras nämligen till olika mönster av en anledning, så när du ser den här bilden så kan du fråga dig själv vilket ägg dina ögon drogs till först?

Nedan följer en lista på vanliga mönster, och vad dessa betyder

Vilket ägg landar dina ögon på?

1. Blomster 

 

Om dina ögon drogs till det blommiga ägget så betyder det att du är en känslig och romantisk person. Du tycker om att koppla av, gärna med en bok eller med en eller två vänner, och du föredrar lugn och ro framför liv och rörelse. Du är ordningsam men tycker samtidigt om att drömma dig bort.

2. Zickzack

Du är analytisk och korrekt och trivs när saker är på sin rätta plats. Du har ett öga för detaljer och dina vänner ser dig som den organiserade i gänget. Du tycker om att skapa då man kan se resultat av det, därför kan du uppskatta aktiviteter som att baka, sy eller att se över dina utgifter som ett agerande av kontroll. 

3. Polka

Du är en rolig och livlig person som är mån om att alla runt omkring dig ska vara glada. Du är social och gillar att anordna tillställningar så att folk kan ha trevligt ihop. Du ogillar konflikter men är beredd att försvara dina vänner om det behövs, detta för att du är lojal. 

4. Virvlande

Du har massor av energi och tycker därför om att ha flera projekt på gång. Du har lätt att anpassa dig och är därför inte rädd för att säga ja till nya möjligheter. Eftersom att du gillar när det händer saker är du inte den första att slå dig ner och nöja dig med saker, du trivs med förändringar. 

5. Helfärgat 

Du är pålitlig och stabil, vilket gör att folk känner sig trygga i din närhet. Du söker stabilitet i ditt liv och hjälper gärna andra att göra detsamma. Du är inte förtjust i förändringar, men är villig att ta dig an dem om de är välplanerade.

6. Detaljerat

Du är komplex och mystisk och lever gärna glamouröst. Du trivs bäst med att bo i en storstad och får energi av att omge dig av massor av människor. Du har ett stort intresse för mode, design och konst, vilket gör att du gärna lägger pengar på fina saker, även fast det svider i plånboken. 

7. Randigt

Om dina ögon först drogs till detta mönster är det ett tecken på att du är en typisk ledare. Eftersom att du är driven och målmedveten har du troligtvis en lovande karriär, kanske arbetar du redan som entreprenör eller läkare. Du tycker om att ha en beslutsfattande roll och tar därför gärna på dig chefsrollen, detta hindrar dig dock inte från att vara snäll.

8. Färgstänk

Om du fastnade för detta ägg tyder det på att ditt liv påminner om en virvelvind, och du trivs med att ha det så eftersom du vill att det går undan. Du grubblar inte länge över saker utan testar och ser hur det går. Till exempel så tvekar du inte över att flytta ihop med en ny partner, du bara gör det så får det bära eller brista. Dina snabba val ger dig erfarenheter som du kommer att ha nytta av senare i livet. 

Så, vilket ägg drogs dina ögon till? Själv kände jag att det stämde in skrämmande mycket på mig. Det är intressant vad mönster kan säga om oss. Dela gärna med andra som skulle tycka att det här är intressant.