Geniala anledningen till varför du alltid borde ta med ett duschdraperi till stranden

Sommaren är här och för många familjer betyder det efterlängtad semester med sol, bad och långa, härliga dagar på stranden.

Men trots att stranden är en alldeles underbar plats att tillbringa tid på så har den också sina faror. Gassande sol, främmande människor och stora vågor är bara några av de faror som föräldrar brukar behöva brottas med under utflykterna – något som innebär att man hela tiden får kämpa för att hålla nerverna i schack.

Men det faktiskt finns ett smart sommarknep som underlättar utflykterna till stranden ganska rejält. Med hjälp av ett vanligt duschdraperi kan man nämligen bygga en egen liten pool vid tillhållet på stranden – och på så sätt kan man som förälder alltid hålla ett vakande öga på barnen, samtidigt som småttingarna själva får ha kul hela dagen lång på ett tryggt och säkert sätt!

Och du, kom ihåg att ta med duschdraperiet när det är dags att gå hem så det inte blir liggandes på stranden.

Du behöver:

Duschdraperi

Hinkar

Spadar

Gör så här:

1. Ta fram spadar och gräv ett hål i sanden som är tillräckligt stort för att barnen ska kunna ha plats att leka.

Bildkälla: In Lieu of Preschool

2. Lägg i ditt duschdraperi och jämna ut så att det ligger platt mot botten av hålet. Begrav kanterna av duschdraperiet i sand så att det stannar på sin plats.

Bildkälla: In Lieu of Preschool

3. Ta hinkarna och hämta vatten som du sedan häller i den hemmagjorda barnpoolen.

Bildkälla: In Lieu of Preschool

4. Klart – nu kan hela familjen njuta av en härlig dag på stranden! Kom bara ihåg att aldrig lämna barnen obevakade vid poolen.

Bildkälla: In Lieu of Preschool

Smart, eller hur? Tveka inte att dela vidare till någon som skulle uppskatta detta geniala sommarknep!