Han byggde en underjordisk bunker på sin trädgård. Det här är så galet att jag knappt tror mina ögon.

För utomstående ser det inte ut att vara något annorlunda med trädgården hemma hos Youtube-användaren Colin Furze. Men om man kliver in i skjulet på trädgården, flyttar på grillen och lyfter på mattan – då öppnar sig portarna till något alldeles, alldeles extra. Rundturen i Colins kreativa bygge har redan setts av flera miljoner användare och jag förstår verkligen varför.

Colin Furze bestämde sig för att ta det säkra före det osäkra om vi nu skulle ställas inför en apokalyps eller katastrof. Så han körde fram grävmaskinen och började gräva i sin trädgård.

tradgard
grava

Ingången har han placerat i skjulet på trädgården. Givetvis är den hemlig – man måste flytta på en grill och lyfta på en matta för att hitta stegen som leder ned till Colins bygge.

ingang
stege

När man väl har klivit ned för stegen och vänder sig om så möts man av en otrolig syn. Colin har byggt sina drömmars bunker – och den har det mesta som behövs. Med kök, säng, tv, hemmabiosystem och trumset lär man klara sig ett bra tag.

skyddsrum
colinskyddsrum
colinvisarkoket
visartv

Givetvis finns det också en toalett i bunkern. Men den kanske inte är något för dig som är pryd – då den ligger mitt i rummet.

colinstoa

Här kan du se filmklippet där Colin bjuder på en rundvandring:

Jag måste säga att jag är riktigt imponerad av Colins kreativitet. Gilla gärna om du också tycker att det här var häftigt.