Han bygger ett charmigt skjul som vem som helst skulle älska att ha i trädgården.

Om man tycker om att hålla på i trädgården så är det ofta ett måste att ha något skjul där alla redskap och tillbehör kan ta plats. För egen del kommer jag mest att tänka på något slitet, gammalt ruckel – men ett trädgårdsskjul kan minsann vara så mycket mer än så. Fråga bara den här mannen. När han skulle bygga ett nytt skjul till trädgården så ville han att det skulle ta en lite annorlunda form, och kort därefter ramlade han över precis rätt prylar för att det skulle bli möjligt. Snart satte mannen igång och så småningom stod hans bygge klart för allmän beskådan. Precis som han hade önskat så blev det något utöver det vanliga och slutresultatet är kort sagt enastående vackert. Jag säger bara så här: det är verkligen detaljerna som gör helheten.

Mannen ville inte att hans skjul skulle se ut som alla andra – och i väntan på inspiration började han med att hitta en lämplig plats och bygga en grund.

skjul1
Bildkälla: Imgur

Snart fick han så en idé. En gammal vän skulle göra sig av med ett par franska dörrar – och när mannen dessutom la vantarna på ett par liknande fönster så fanns alla komponenter för att han skulle kunna bygga sina drömmars skjul. Då var det bara att sätta igång!

skjul2
Bildkälla: Imgur

Bygget anpassades naturligtvis efter hans unika små fynd och när strukturen var klar kunde han börja arbeta med väggarna…

skjul3
Bildkälla: Imgur

… och taket.

skjul4
Bildkälla: Imgur

Därefter var det äntligen dags att få de vackra fönstren och dörrarna på plats. Lite mer elegant än vad man brukar tänka sig för ett skjul, inte sant?

skjul5
Bildkälla: Imgur

Väggarna målades…

skjul6
Bildkälla: Imgur

… och ett rött plåttak tog plats. Snart började saker och ting se färdiga ut.

skjul7
Bildkälla: Imgur

Men först lite dekorering för att göra trädgårdsskjulet än mer unikt.

skjul8
Bildkälla: Imgur

Tack vare charmig belysning syns skjulet såväl under dag som natt.

skjul9
Bildkälla: Imgur

Och nu, lagom till sommaren, kan den här mannen stoltsera med ett unikt trädgårdsskjul som är fyllt av charmiga detaljer, personlighet och känsla. Så himla läckert!

skjul10
Bildkälla: Imgur

Med lite fantasi och kreativitet kan trädgårdsskjulet verkligen bli en vacker del av trädgården. Dela gärna vidare om du känner någon som tycker om att pyssla ute i det gröna och skulle gilla detta!