Tre unika saker att göra med dina ägg.

Tre smarta metoder i köket som du bör känna till kring dina ägg.

Ägg är någonting som du verkligen kan använda till en häpnadsväckande mängd olika rätter. De kan användas som förtjockningsmedel i en vaniljsås, som huvudingrediensen i en riktigt bra maräng eller för att bara vara en del av din frukost – precis som de är.

Oavsett om du föredrar dina ägg lös- eller hårdkokta, finns det ett gäng olika saker man kan göra med ägg som du kanske inte hade koll på.

I en exklusiv video här nedan kan du se tre nya sätt att använda dina ägg på. Tre sätt som kommer att utöka ditt matlagningsregister kring ägg.

Om du vill spara dina ägg ifrån att bli dåliga, prova att frysa in dem i en istärningslåda. Att frysa in dina ägg är en bra metod om det är så att du har väldigt många ägg hemma.

Skärmavbild 2015-10-26 kl. 13.36.46

En annan metod är att koka ägg och sedan skiva dem på mitten innan du har skalat dem. På så sätt har du två perfekta halvor och det går fortare att bli av med skalet.

Det sista tipset är att du kan knäcka ett ägg i en liten skål för att sedan strö på lite peppar och riven ost på toppen. Det blir det perfekta komplementet till din frukost som du bara kör i mikron och som är färdigt på en minut.

Kolla in videon nedan för att lära dig hur man gör och dela gärna detta med dina vänner som du vet äter mycket ägg och som behöver några nya idéer.

Bildkälla

Publicerad av Newsner Knep, gilla gärna