Han samlade kapsyler i 5 år för att göra om köket – titta nu när pappan avslöjar slutresultatet

Det är något speciellt med hem som har en personlig prägel. Många gånger när jag kommer hem till folk som har inrett personligt eller kommit på någon smart lösning blir jag inspirerad och tänker ”jag önskar att jag hade tänkt på det”. Hemmafixaren Chris är en sådan person som får mig att känna så. 

När Chris skulle inreda sitt kök tyckte han att den neutrala inredningen kunde behöva en färgklick, då kom han på att han kunde dra nytta av sin kapsylsamling som han påbörjat fem år tidigare. Resultatet blev både häftigt och inspirerande. 

Med hjälp av sin kapsylsamling förvandlade Chris sin svarta köksbänk till en färgsprakande regnbåge. Till sin hjälp hade han fler assistenter, bland annat hans barn som deltog i den kreativa processen. På Imgur kunde man följa förvandlingen.

Första steget var att sortera alla kapsyler. 

Därefter skulle köksbänken målas.

Imgur

När den torkat kunde den riktiga utmaningen börja – att placera ut kapsylerna enligt färgskalan. Ett jobb som krävde noggrannhet och framförallt tålamod.

När alla kapsyler var på plats var det dags att hälla på epoxy resin – reparationsmassa, som skulle hålla allt på plats och bilda en yta. Detta skulle hällas på i flera lager och därför fick Chris upprepa proceduren fem gånger. 

Resultatet? en färgsprakande och unik köksbänk som ingen annan har. Alla gäster som kommer hem till Chris har nu något roligt och kreativt att vila ögonen på.

Bildkälla: Imgur

Dela gärna om du precis som jag, älskar kreativa idéer.