Hon bevarade sitt 1950-talshem i perfekt skick och får nu en hel värld att känna nostalgi.

Jag är väldigt förtjust i att handla vintage- och retroprylar. Inte nödvändigtvis för att det är snyggare än moderna grejer, utan lika mycket för att det är så charmigt, har en historia och ger en underbar känsla från svunna tider. Men inget jag tidigare har sett slår det som jag nu har ramlat över. Det finns alltså ett hus vars interiör har lämnats helt oförändrat och i perfekt skick i mängder av år och fram tills i dag. Vägg till vägg, golv till tak – allt har bevarats och det här en resa som tar dig tillbaka till 1950- och 60-talet. Pärlan ligger numera ute till salu för 699 000 dollar, vilket motsvarar närmare 6 miljoner kronor. Det är lätt att förstå varför, kliv bara in och titta själv på de här otroligt vackra bilderna.

Det söta lilla huset fick enligt HGTV uppmärksamhet efter att en 96-årig kvinna, efter att ha bott där 72 år med sin make, bestämde sig för att flytta. Gladys och Carla Spizzirri fick uppdraget som mäklare, åkte ut för att titta – och blev helt förstummade. Det var som att kliva in i en tidskapsel, eller som att titta i ett levande fotoalbum.

Från dess att du kliver in genom ytterdörren och tills att du når baksidan så är hela huset som ligger i Toronto, Kanada, en tidsresa du sent kommer glömma.

Vi börjar vår rundvandring vid ytterdörren. Titta bara på tapeterna, hallbyrån och spegeln – allt är mirakulöst nog bevarat i perfekt skick!

entrance

Färgerna får mig verkligen att minnas mitt barndoms hem.

living room

Här är det söta badrummet, där allt matchar perfekt och ser ut att vara planerat in i minsta detalj.

upstairs bedroom

Köket är så älskvärt. Lägg dessutom märke till den rosa telefonen!

kitchen

Köksbordet och dess lilla soffa påminner mig verkligen om 1950-talet. Det är dessutom så härligt att allt går i rosa.

kitchen nook

Vitrinskåpet, ljuskronan, tavlorna… den här matsalen är så maffig och jag kan verkligen tänka mig att det har varit en del fina middagar här genom åren.

dining room

Om vi kliver upp en våning så möts vi av de här förtjusande tapeterna.

top of stairs

Färger har man då inte sparat på…

third bedroom

… nej, verkligen inte!

second bedroom

Det största sovrummet… Stilrent.

master

Källaren är självklart inredd i furu, precis som det ska vara. Jag älskar även den lilla minibaren i hörnet.

the den

Eldplatsen! Wow!

another view

Stort och rymligt tvättrum.

laundry

Och till sist, husets fram- och baksida.

front

Bildkälla: HGTV

Det här var som att titta i ett fotoalbum och jag kan inte förstå hur makarna kan ha lyckats hålla allt i så pass gott skick genom åren.

Tycker du också att det här välbevarade huset var en underbar syn? I så fall får du gärna gilla Newsner Häftigt för att få fler liknande texter, bilder och videos lättåtkomligt i ditt flöde.