Hon köper prylar för bara några kronor och förvandlar dem till ny, egentillverkad inredning.

Vi vill alla ha ett vackert hem, där vi känner oss trygga och omger oss av fina saker och fina människor. Men ibland är det dyrt att köpa det där vi verkligen vill ha till hemmet. Själv kan jag tillbringa timmar i inredningsbutiker och på inredningssidor på nätet. Det är väldigt lätt att få inspiration – men det är svårare att få igenom förändringar. Därför har mitt hem sett ungefär likadant ut i flera år. Men när jag nu ser hur enkelt – och billigt – jag kan göra min egen inredning så blir jag sugen på att göra om hela hemmet 🙂

Pottery barn är en populär inredningsbutik i USA. Du kanske kommer ihåg Vänneravsnittet där Rachel handlar ett bord på Pottery barn men lurar i Phoebe att hon köpte det på en loppmarknad?

Kathryn på Youtube-kanalen Do it on a dime lär oss här att förvandla billiga saker du kan köpa på den lokala loppisen eller i en fyndlåda till egentillverkad inredning som ser ut att komma från exempelvis Pottery barn. Du får pyssla, du sparar pengar och du får vacker inredning. Det är ju fantastiskt! Det är bara fantasin som sätter gränser.

Här är några exempel på vad du kan göra med en skål, ett fat och några billiga småspeglar.

1. Använd tejp och superlim för att göra en vacker stor spegel av flera mindre, billiga. Se hur det går till i videon nedan.

Bildkälla

bild3

bild2

bild1

2. Spreja ett fat och gör en krittavla.

Bildkälla

bild4

3. Förvandla en skål genom att limma fast snöre.

Bildkälla

bild7

bild5

Så här kan det se ut i ditt hem efter att du har pysslat lite. Visst är det vackert? 🙂

Bildkälla

bild8

I denna video ser du hur det går till.

Dela gärna vidare om du tycker att detta var bra tips.

Publicerad av Newsner Knep, gilla gärna