Hon limmar fast ljuskoppar på en galge. När jag ser resultatet vill jag ha en likadan.

Att gå igenom garderoben kan resultera i att man gör många fynd men samtidigt upptäcka att man har mycket som är redo för soporna, både plagg och galgar som har sett bättre dagar. Men nu är jag inte en sådan person som tycker om att slänga saker. Så jag hittade på ett litet pyssel för en av de galgar som var redo för sopkorgen.

Till detta pyssel behöver du en galge, några ljuskoppar (tog mina från en gammal adventsljushållare), limpistol och sprayfärg (finns att köpa hos Hobbyaffär).

web3

Sedan väljer du plats att limma fast ljuskopparna. Jag valde 3 ljuskoppar på min, en i mitten och två på sidorna för att stabilisera den.

web2

Börja med att skruva ur kroken ur galgen.

web1
web5

För att dölja hålet efter kroken så valde jag att lägga i lite snickerispackel.

web4
web8

Sådär, då har du precis skapat din alldeles egna och unika ljusstake. Återbruk när det är som bäst!

web7

Sedan väljer du vilken färg du vill måla din ljusstake i, jag valde vit sprayfärg.

web6
web9

Det här pysseltipset är gjort av Linda Unander. Hon driver instagramkontot ”Pysselmorsan”, där hittar ni massvis med olika pyssel som alla är utförda i hemmet och som man enkelt kan prova sig på. Så om ni gillar pyssel, se till att följa ”Pysselmorsan” och dela detta vidare om ni tyckte det var intressant.

Ni vet kroken från galgen jag använde till kakfatet jag gjorde häromdagen? Det är klart att själva galgen fick komma till användning också – den blev en ljusstake Även ljuskopparna från adventsljusstaken (som jag använde till samma kakfat) kunde användas igen Bara fantasin sätter gränser när det kommer till kreativitet Har jag sagt att jag älskar återbruk? [An old hanger for clothes got a new life as an candleholder ] #pysselmorsa #pyssel #diy #gördetsjälv #doityourself #inredning #interior #inredningsdetalj #hem #home #återbruk #upcycle #reuse #101nyaideer #101ideervår #diyblogu #diyf0rall #diystop #plånbokssmart #candleholder #ljuslykta #ljusstake #ljus #candle #dekoration #decoration #kreativitet #kreasiwinspo #diy_engla #viärallapysselmorsor

Ett foto publicerat av Linda ☆ Pyssel DIY Återbruk (@pysselmorsan) Jan 18, 2016 kl. 4:46 PST

Vill du ha liknande knep i ditt flöde? Klicka gärna på gillaknappen.

Publicerad av Newsner Knep, gilla gärna