Mannen får en snilleblixt och förvandlar stocken till en tjusig och personlig möbel

Jag slutar aldrig att förvånas över vissa människors fantasi och kreativitet. När jag själv betraktar något som bråte ser de bara möjligheter – och just det här med att ens få en idé ur ingenting är något som alltid gör mig lika imponerad.

Som det här projektet. När man får syn på en överbliven stock är det inte på något sätt självklart att man får en snilleblixt för hur den kan användas i vardagsrummet – men det var precis vad den här killen gjorde.

På internetforumet Imgur har användaren mpsphotography delat med sig av sitt senaste projekt. Stocken, som såg ut så här, hämtade han från sin pappas vedhög.

Bildkälla: Imgur

Efter att ha kapat den till lämplig längd började han hyvla av barken med hammare och mejsel.

Bildkälla: Imgur

Därefter var det dags att skära ut runda hål lite här och var i stocken.

Bildkälla: Imgur

Eftersom hålsågen levde sitt eget liv fortsatte han att köra på med hammare och mejsel. Det tog lite tid – men snart började det hårda arbetet ge resultat.

Bildkälla: Imgur

När hålen var utmejslade var det så dags för det sista steget: att behandla träet med färg och olja. Ser du vad han har hittat på?

Bildkälla: Imgur

Från en gammal stock till… ett tjusigt, hemmagjort vinställ! Perfekt att ha i vardagsrummet eller på altanen – och visst är det mycket roligare att tillverka något personligt med naturmaterial än att köpa färdiga möbler i affären. Allt som krävs är en idé!

Bildkälla: Imgur

Så elegant! Dela gärna vidare till någon som skulle uppskatta detta smarta knepet.

Publicerad av Newsner Knep, gilla gärna