Mannen har inte råd att skaffa en pool till trädgården. Då får han en idé. Wow!

Det finns inget bättre än att svalka sig med ett dopp i vattnet under riktigt varma sommardagar – och vi är många som gärna drömmer oss bort till en lat semester på luftmadrassen med en drink i ena handen och en bok i den andra. Just att hela tiden ha tillgång till att bada är också något som har gjort trenden med pool i trädgården väldigt populär de senaste åren. Men tyvärr är det inte alla som har råd, för det är ju faktiskt ganska dyrt. Inte minst om du också vill ha poolen nedsänkt med ett soldäck runt omkring. Som tur är finns det i så fall egna lösningar att ta fram. Det gjorde José Franco från Curitiba i Brasilien – och resultatet är verkligen underbart.

José Franco bestämde sig för att köpa en billig och enkel pool gjord av plast i affären. Men det är så klart inte allt – för José var fast besluten om att ha en lyxigare variant i trädgården.

Bildkälla: José Adimilson Franco (Facebook)

pool2

Därför la han poolen på en presenning och började bygga en träram runt omkring.

Bildkälla: José Adimilson Franco (Facebook)

hemmapool

Efter hårt arbete och en stor dos skicklighet var José äntligen klar. Poolen fick sitt efterlängtade soldäck och ser, om jag får säga det själv, riktigt proffsig ut.

Bildkälla: José Adimilson Franco (Facebook)

pool1

Den har också trappor så att du snabbt och enkelt kan ta dig upp för ett svalkande dopp.

Bildkälla: José Adimilson Franco (Facebook)

pool3

Här kan man verkligen njuta av sommaren!

Bildkälla: José Adimilson Franco (Facebook)

pool4

Det behöver inte alltid vara så dyrt – med egen fantasi kommer man långt. Det bevisade verkligen José Franco och jag är minst sagt imponerad av resultatet. Dela gärna vidare om du också tycker att det här var en bra idé!