Oväntade knepet som håller avokadon fräschast – resultatet kommer förvåna dig

Avokado är lysande på många sätt och vis. Det är gott, det är nyttigt och det går att använda till mycket… men det finns en hake som får de flesta avokadoälskare att slita sig i håret med jämna mellanrum.

Livslängden. Eftersom avokadon oxiderar snabbt när den utsätts för syre så känns det ofta som att den blir brun innan man ens hinner blinka – och att försöka spara ena halvan till senare bruk, utan att den blir ofräsch, är därför en minst sagt svårbemästrad konst.

Men givetvis finns det också lösningar på det här problemet. Massvis av lösningar. Du har säkert hört någon variant, din kompis har garanterat hört någon annan – på nätet cirkulerar otaliga knep som säger sig vara de smartaste, men alla har de naturligtvis olika verkningsgrad.

Så vilket knep är då egentligen det bästa för att hindra avokadon från att bli brun? I det här testet utvärderas sex olika metoder – och resultatet var i alla fall inte vad jag hade förväntat mig. Titta på videon här under och dela gärna vidare till dina vänner så de också får lära sig hur man får avokadon att hålla sig fräsch på bästa sätt!

Det hade jag aldrig kunnat tro – men nu när det är bevisat kommer jag göra så här i fortsättningen.

Dela gärna vidare så dina vänner också kan göra rätt och slippa brun avokado!