Så kan din handflata avslöja hur du är som person.

Att titta på våra händer för att avslöja olika egenskaper har länge varit ett populärt fenomen i olika former. Exempelvis menar forskare att som studerat våra händer att längden på våra fingrar avslöjar vår personlighet. Men det verkar inte bara längden på fingrarna som kan avslöja vilka vi är. Sajten healthyfoodteam.com skriver att den så kallade ”hjärtlinjen” visar hur vi är när det kommer till kärlek och relationer. Hjärtlinjen går från handflatans ytterkant in mot pek- eller långfingret. Genom att titta på din hand och jämföra med illustrationerna kan du enkelt se vad din hjärtlinje säger om dig. Om det här stämmer vågar jag verkligen inte svara på, men nog kan jag känna igen mig i resultatet. Oavsett är det ganska underhållande, jag gillar verkligen den här typer av teorier!

What-Your-Heart-Line-Says-About-Your-Love-Life-and-Relationship-With-Others

A) Om din hjärtlinje börjar nedanför långfingret så är du en född ledare. Du är självständig, ambitiös och intelligent. Du är beslutsam, men också mindre känslig och kan upplevas som kall.

B) Går den i stället från mellan lång- och pekfingret så är en omtänksam person som är snäll och vänlig mot andra. Du är också en pålitlig person som visar hänsyn till din omgivning.

C) Om hjärtlinjen börjar under pekfingret har du samma uppsättning egenskaper som den som har en hjärtlinje som ser ut som ”A”.

D) Om linjen startar mellan pekfingret och tummen är du en person är tålmodig, omtänksam och känslig.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.